NOUL MINI COUNTRYMAN.

CEA MAI MARE doză de MINI este aici.
Descoperă noul MINI Countryman.

Eşti gata pentru o MINI-aventură? Explorează teritorii noi şi condu cu încrederea că nu există niciun loc în care maşina ta să nu poată ajunge. Noul MINI Countryman oferă o experiență confortabilă pentru deplasările în oraș și o libertate de neegalat în afara acestuia. Este îndrăzneț, modern şi îţi oferă spaţiul de care ai nevoie pentru a-ţi trăi viața la turații MAXIME!

Prinde putere cu motorul care se potriveşte cu stilul tău de viaţă, cu stilul de condus şi călătoriile preferate. MINI Countryman îţi pune la dispoziţie puterea şi eficienţa tehnologiei MINI TwinPower Turbo.

DESCOPERĂ DETALIILE

TOATE MOTIVELE MINI.

Noul MINI Countryman vine cu o transformare spectaculoasă – un nou limbaj de design care păstrează reperele emblematice ale mărcii, o dezvoltare sustenabilă și tehnologii de ultimă oră.

EXTERIOR

MINIMALISM CONTEMPORAN.

Am redus ce nu îşi mai găsea loc şi am amplificat toate lucrurile pe care le iubeşti cel mai mult la MINI Countryman. Ceea ce rămâne este aspectul robust, liniile elegante şi spiritul MINI 100% de nestăpânit. Acesta este SUV-ul construit pentru a te duce în locuri interesante, într-un confort extrem. Este partenerul tău de încredere, cu mai multă îndrăzneală MINI Countryman – şi mai puţin din orice altceva.

ELEGANT ŞI SUSTENABIL. PENTRU CONFORTUL TĂU.

Calitatea şi finisajele superioare definesc aspectului interiorului. Materialele premium, tehnologia avansată şi iluminarea ambientală plăcută se îmbină pentru a crea o experienţă de condus extrem de rafinată. Odată intrat, probabil că nu vei mai dori să cobori.

INTERIOR

SPAȚIU ȘI VERSATILITATE

MAI ÎNALT. MAI LUNG. ŞI MAI INTELIGENT.

Am făcut mai mult loc pentru toate planurile tale interesante. Noul MINI Countryman este cu 13 cm mai lung şi cu 8 cm mai înalt, cu până la 25% mai mult spaţiu pentru încărcătură. Datorită designului redus şi utilizării inteligente a spaţiului, există şi mai mult spaţiu de depozitare, aşa că orice doreşti să iei cu tine pentru a-ţi face călătoria mai confortabilă sau mai distractivă, poţi.

Exprimă-te.

Nu numai că oferim mai multe echipamente standard ca niciodată, ci am rafinat şi variantele noastre de stiluri. Acestea dau viaţă noului MINI Countryman, atât la interior, cât şi la exterior, în moduri foarte aparte. Poți alege între Stilul Essential, Stilul Classic, Favoured sau Stilul JCW.

PERSONALIZARE

Noul tău partener de călătorii te așteaptă! Hai să îl descoperi!

SOLICITĂ OFERĂ PERSONALIZATĂ.

  MOTIV SOLICITARE

  INFORMAŢII PERSONALE.

  SPUNE-NE CE MAȘINĂ CONDUCI ÎN PREZENT. *

  Dorești buy-back?

  Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing

  Doresc să primesc comunicări de marketing de la Automobile Bavaria prin:

  Politica de confidențialitate Automobile Bavaria