Skip to content

NOUL BMW i4.

DE LA 44.444 € CU TVA INCLUS.

Automobile Bavaria

Noul BMW i4 eStart EDITION te invită să experimentezi o combinație perfectă între stilul sportiv și performanța electrică de top. Designul frontal modern accentuează dinamismul mașinii, în timp ce stopurile elegante definesc o siluetă rafinată. Urcă-te la volanul primului Gran Coupé pur electric și bucură-te de o atmosferă contemporană și sofisticată!

La Automobile Bavaria ai performanța complet electrică a modelului BMW i4 la un preț special, cu Ecotichet și pachet complet de beneficii inclus.

Elementele esențiale ale noului tău BMW i4 eDrive35 Gran Coupé

  • Performanță electrică: Motor de 210 kW (286 CP), autonomie până la 483 km, încărcare rapidă de la 10% la 80% în 31 de minute.
  • Design elegant: Gran Coupé cu 4 uși, jante aerodinamice din aliaj ușor, interior cu materiale premium.
  • Tehnologie avansată: BMW iDrive 8, ecran curbat de 14.9 inch + 12.3 inch, integrare Apple CarPlay și Android Auto.
  • Siguranță și asistență: BMW Driving Assistant, Parking Assistant, Head-Up Display.
  • Confort premium: Scaune sport din piele Vernasca, Sensatec sau stofă, climatizare pe trei zone, portbagaj de 470 litri
Play Video

SOLICITĂ OFERTĂ.

Prin completarea şi transmiterea formularului, vom primi informaţiile tale personale pentru a te contacta.

    Dealer BMW Automobile Bavaria:

    Informații personale:

    Mașina actuală *

    Dorești buy-back?

    Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing

    Doresc să primesc comunicări de marketing de la Automobile Bavaria prin:

    Politica de confidențialitate Automobile Bavaria

    *  Oferta este valabilă pentru comenzi în configurația propusă de dealerul Automobile Bavaria, cu finanțări în EURO cu dobândă fixă 2,99% pe o perioadă maximă de 36 de luni și valoare reziduală 1%. Prețul final este obținut prin scăderea din prețul standard a avantajului comercial oferit de dealer și a contravalorii în euro a Ecotichetului 2024 (Rabla Plus 2024) în valoare de 25.500 RON (TVA inclus). Această ofertă este disponibilă la dealerul Automobile Bavaria, este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA și poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment.

    * Oferta de finanțare cu dobândă fixă este destinată exclusiv persoanelor juridice și este supusă unor termene și condiții disponibile la dealerul Automobile Bavaria. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client și va fi decisă în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.